Home Over Ons
Over Ons

Op WijnFlesje.nl kunt u uitsluitend kleine/mini flesjes wijn bestellen. Of het nou gaat om prosecco, rode/witte/rose wijn, sekt, champagne enzovoort. Alle flesjes wijn zijn in klein formaat is te bestellen.

Voordelen van kleine flesjes wijn zijn het formaat, het materiaal en de besparing. Kleine flesjes kunnen door hun formaat erg handig zijn bij diverse evenementen zoals een borrel of een dance event, de flesjes zijn makkelijk mee te nemen en te verspreiden. Ze vallen op door hun formaat ten opzichte van de reguliere 0,75 liter fles wijn.

In het assortiment zijn kleine flesjes wijn te vinden die niet alleen van glas zijn gemaakt, maar ook van blikmateriaal en plastic, de zogenaamde PET fles. Deze PET flesjes wijn zijn gemakkelijk weg te gooien, onbreekbaar, makkelijk op te slaan, te vervoeren en zeer veilig. Het kunststof/polycarbonaat heeft geen invloed op de smaak of kwaliteit. De wijn is ruim 1 jaar houdbaar.

Een GoodieBag samenstellen? Een WijnFlesje is een ideale toevoeging voor een GoodieBag!

Het komt vaak voor dat men graag thuis een wijntje zou willen. Dan wordt er vanzelfsprekend een fles geopend. Maar wat nu als er maar 1 of 2 glazen uitgaan? Wijn kunt u zeker wel een paar dagen bewaren, maar de kwaliteit gaat achteruit. Wilt u na twee glazen niet eens een andere wijn drinken? Dan te denken aan de horeca. Stel dat vlak voor sluiting een klant een glas prosecco wil bestellen. Die fles kunt u de volgende dag wel weggooien. De bubbels zijn verdwenen. Zonde.

Kortom een klein wijnflesje voor thuis, om mee te nemen, voor op terras, bij een picknick en bij evenementen. Een wijnflesje, ideaal bij elke gelegenheid.

 

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl