Home Eigen etiket
Eigen etiket

Wij bieden de mogelijkheid om een klein flesje Prosecco en Rose (Rosato) frizzante te personaliseren door middel van een gepersonaliseerd wijnetiket.

Procedure
Zodra de bestelling is geplaatst bij WijnFlesje.nl, vragen wij u om uw relevante afbeeldingen, teksten en voorkeuren met betrekking tot het wijnetiket aan ons toe te sturen. Onze ontwerper/designer gaat vervolgens aan de slag met het wijnetiket. U ontvangt per e-mail een 1e versie van het wijnetiket in PDF formaat. U kunt dit ontwerp goedkeuren of van feedback voorzien. Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd, sturen wij u de definitieve digitale proefdruk en gaan de wijnetiketten naar de drukker. Zodra de wijnetiketten klaar zijn bij de drukker, plaatsen wij de nieuwe etiketten op de wijnflesjes.

Prijs en Bestellen
Wijnflesjes met een gepersonaliseerd wijnetiket kunt u bestellen via het offerte formulier, telefoon: 085-2100813 of e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Prosecco / Rose Frizzante:
Wij importeren zelf kleine flesjes Prosecco DOC en Rose frizzante zonder voor-etiket. U kunt deze flesjes HIER aanschaffen. Het ontwerp en etiketten kunt u aan ons overlaten, echter kunt u dat ook zelf doen via onze partner 123Sticker.

Formaat
De Prosecco en Rose frizzante hebben een bolling in het midden van de glas. Om deze reden werken wij met een ovaal etiket. Een gangbare maat ongeveer 7 cm breed x 5 cm hoog.

Ontwerp
Onze ontwerper/designer kan voor u het wijnetiket ontwerpen. Het is ook mogelijk het ontwerp zelf bij ons aan te leveren. Bestanden kunnen worden aangeleverd in PDF, JPEG (300 DPI ) of Adobe Photoshop formaat. LET OP: Bij het aanleveren in PDF en Illustrator/Photoshop bestanden dienen alle teksten omgezet te worden naar lettercontouren. In de studio maken wij gebruik van Illustrator CS5/6, houdt hier rekening mee. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd bellen: 085-2100813.

Etiketten
Etiketten kunnen worden gedrukt met als materiaal: Transparant, Wit, Zilver-folie en Goud-folie.

Afname
U kunt de wijnflesjes personaliseren met een gepersonaliseerd wijnetiket vanaf 24 stuks.

Voorbeelden

 

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl