Home Bezorging
Bezorging
Bezorging
Wij splitsen de bezorging op in twee delen. De grotere bestellingen bezorgen wij zelf. De bezorgkosten worden dan in overleg bepaald. Kleinere bestellingen worden met het transportbedrijf geleverd. Bezorgkosten zijn:
2 flesjes:
4 flesjes:
6 flesjes:
8 flesjes:
12 flesjes:
24 flesjes:
Bezorging
Bestellingen van Wijnbezorgen.nl worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag en uitgevoerd door TNT-post. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zijn er een aantal mogelijkheden die de koerier kan ondernemen:
De koerier neemt het pakket retour en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe poging ondernemen.
De koerier geeft het pakket af bij één van de naastgelegen buren.
De koerier geeft het pakket af bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Hier kan het pakket de eerstvolgende werkdag worden afgehaald.
In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.
Verpakking & bezorgkosten
De medewerkers van Wijnbezorgen.nl zullen uw zending altijd met de grootste zorgvuldigheid verpakken. Dit kan middels diverse op maat gemaakte (geschenk)verpakkingen, zoals afgebeeld. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.
De bezorgkosten worden berekend op basis van het gewicht, aantal flessen en het bezorgland van uw bestelling. Voor het bezorgen in Nederland gelden de onderstaande tarieven.
1 t/m 3 flessen: € 5,95
4 t/m 6 flessen: € 8,95
7 t/m 9 flessen: € 10,95
10 t/m 12 flessen: € 13,95
13 t/m 15 flessen: € 16,95
16 t/m 18 flessen: € 19,95
19 t/m 21 flessen: € 22,95
22 t/m 24 flessen: € 25,95
25 of meer flessen: € 28,95
Levertijd
Op werkdagen, voor 17.00 uur, geplaatste bestellingen kunnen de volgende dag nog bezorgd worden. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.
Bezorgstatus
Zodra uw bestelling door Wijnbezorgen.nl is verwerkt, wordt deze overgedragen aan TNT-post. Hiervan ontvangt u automatisch per email bericht. Uw bestelling zal op de door u gekozen bezorgdatum, welke in de email staat vermeld, worden afgeleverd. Het emailbericht dat u ontvangt bevat een link naar de TNT-post Track & Trace website. Via deze link kunt u de actuele bezorgstatus van uw zending bekijken. Uw pakket zal verschillende fases doorlopen. Uiteindelijk kunt u ook terugzien wanneer het pakket is bezorgd. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Wijnbezorgen.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.

De bezorgkosten zijn inclusief btw en verzendverpakking. Prijzen worden berekent op basis van het gewicht, aantal flessen en land van uw bestelling. Voor het bezorgen in Nederland gelden de onderstaande tarieven:

  • 1 t/m 24 stuks: € 7,95
  • 25 t/m 48 stuks: € 12,75
  • 49 t/m 72 stuks: € 19,75
  • 73 t/m 96 stuks: € 25,95
  • 97 t/m 120 stuks: € 33,75
  • 121 t/m 148 stuks: € 38,90
  • 149 of meer stuks: In overleg

Levertijd
Wij houden een levertijd van 3 á 4 werkdagen aan.  In overleg met WijnFlesje is het mogelijk om bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn de volgende dag te bezorgen. Neem hiervoor contact op via 085-2100813 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeur datum geleverd.

Bezorgstatus
Zodra uw bestelling door ons is verwerkt, wordt deze overgedragen aan de transporteur en wordt uw bestelling logistiek ingepland. Wij zullen u hiervan op de hoogte brengen via de e-mail. Uw bestelling zal op de door u gekozen datum, welke in de e-mail staat vermeld, worden afgeleverd. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met ons. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de status van uw bestelling.

Afhalen
Het is mogelijk de wijnflesjes af te halen in Amsterdam. Dit gaat op afspraak. Neem hiervoor contact op met ons.

Verpakking
Wij zullen uw bestelling altijd met de grootste zorg verpakken. Als basis en zonder meerprijs worden de wijnflesjes verpakt in DU-LOG verzendverpakkingen. Deze verpakking bevat een 3-laags kartonnen verzenddoos en een binnenwerk. Uiteraard kunnen wij ook diverse op maat gemaakte (geschenk)verpakkingen leveren. Heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 085-210083.

 

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl