Home Producten GoodieBags
PDFPrint

GoodieBags

Van oorsprong is een goodiebag een collectie van items als pakket om weg te geven bij verkoop van een product of een dienst. Dit geldt vooral voor cosmetische goodiebags, en wordt vaak als een geschenk "gratis bij aankoop" weggegeven. De goodiebag is vooral bekend geworden bij chique partijen en feesten zoals de award show. Bekendheden werden op die manier in de watten gelegd en liepen tevens met de spullen van bedrijven die de goodiebags sponsoren. Steeds meer bedrijven trokken de aandacht van bekendheden door gratis geschenken en services te bieden. Over de top goodiebags waren voornamelijk juwelen, desinger kleding, mobiele telefoons zoals de blackberry, luxe trips naar resorts en spelcomputers. Tegenwoordig is het heel normaal om na een feest of evenement een goodiebag mee te krijgen. De goodiebags zijn minder duur geworden maar niet minder populair. Het is bij evenementenbureaus en bedrijven die een evenement organiseren een strijd om een leuke en creatieve goodiebag mee te geven die hun klanten/bezoekers nog lang onthouden.

WijnFlesje Goodiebag
Een Goodiebag is een leuke manier om uw gasten of klanten te verrassen. Wij denken daar een unieke invulling aan te kunnen geven. Een WijnFlesje met een gepersonaliseerde etiket of een wenskaartje om de fleshals. Op het etiket of kaartje kunt u de klant of uw personeel persoonlijk bedanken of enig andere wens uiten. Daarbij kunt u het wijnflesje in een tasje doen en eventueel allerlei accessoires bijvoegen. Onze GoodieBag tasjes zijn speciaal gemaakt voor het formaat van de kleine flesjes. Deze kunt u laten bedrukken/personaliseren.

Bij WijnFlesje.nl bieden wij u diverse mogelijkheden
Pakket 1: Een wijnflesje met een eigen ontworpen etiket.
Pakket 2: Een wijnflesje in een speciaal op maar gemaakte cellofaan verpakking.
Pakket 3: Een wijnflesje met een kaartje langs de fleshals dmv van een lint/touwtje. 
Pakket 4: Een goodiebag tas in diverse kleuren of rondom geheel gepersonaliseerd, met daarin een wijnflesje en eventueel andere items.

Zoekt u een exclusieve gepersonaliseerde goodiebag? Dan ontwikkelen wij graag wijntasjes, wijnzakjes en wijndoosjes voor u op maat en denken graag met u mee. Klik HIER voor meer info/gegevens over het personaliseren van de GoodieBags.

U kunt contact opnemen via de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 085-2100813 .Sorteer op:
Naam Art.nr. Prijs    
Cellofaan Piccolo 1037 €0.49 (incl. 21 % btw) Productdetails
Prosecco Gold Pakket Luxe 1040 €15.99 (incl. 21 % btw) Productdetails
Wijntas Piccolo Frost 1038 €1.49 (incl. 21 % btw) Productdetails


  • «« Begin
  • « Vorige
  • 1
  • Volgende »
  • Einde »»
Resultaten 1 - 3 van 3

Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl