Home Producten Selecteer op soort Mousserend Scavi & Ray - Piccolo Prosecco 200 ml
Scavi & Ray - Piccolo Prosecco 200 ml
PDFPrintE-mail


Scavi & Ray Prosecco Frizzante is een heerlijk frisse Prosecco uit de Veneto streek. Lekker fris, fruitig, aangename mousse, laag alcohol percentage en verpakt in een prachtige fles! Een verkwikkende, betaalbare mousserende wijn die tegenwoordig niet meer weg te denken is als perfecte terraswijn of als aperitief.

Joe Scavi en Carluccio Ray's droom was om nog eenmaal terug te keren naar hun Italiaanse "roots". Beiden woonachtig in New York als kinderen van vroege emigranten vanuit de provincie Treviso in de regio Veneto. Of het nu gelegen heeft aan hun Italiaanse temperament of de glazen vino frizzante die ze al gedronken hadden die middag maar op dat moment, met uitzicht op het mooie landschap en een oude stenen cottage boven op de heuvel, besloten ze om niet meer terug te gaan maar hier hun leven en eigen frizzantes op te gaan bouwen. Heden behoort Scavi & Ray tot de allerbeste Prosecco/ Vino frizzante producenten uit het gebied.

Deze Scavi & Ray prosecco frizzante piccolo heeft een inhoud van 200 ml. Het is een flesje met een mooie vorm en de letters op het etiket zijn zilver bedrukt met een relief.


Stel een vraag over dit product
Prijs:
€2.99 (incl. 21 % btw)

:

Offerte


Offerte aanvragen wijnflesje.nl

Betaalmethodes wijnflesje.nl